Over ons

Onlangs heb ik Asbestinzicht.be opgericht. Onder deze benaming worden de activiteiten rond asbestinventarisatie in het algemeen uitgevoerd. 

Pascal, de asbestdeskundige

Asbestinzicht.be is een gecertificeerd asbestdeskundige inventarisatie (ADI) en kan een door Vlaanderen officieel erkend asbestattest afleveren. Wij zijn dus erkend door de Vlaamse wetgever en ondersteunen onze klanten bij het verkrijgen van een asbestattest voor hun gebouw om te voldoen aan deze wettelijke verplichting. Deze dienstverlening is niet gratis, maar we streven ernaar om het proces aangenamer en eenvoudiger te maken. Over asbest valt heel veel te vertellen en er is veel informatie over te vinden.

Niet alleen asbestattesten maar ook inventarisaties voor bedrijven vallen hieronder.

Onze persoonlijke benadering en directe communicatie zorgen niet alleen voor een professioneel certificaat, maar bieden ook alle benodigde informatie over asbest in en rondom het gebouw aan u als eigenaar of beheerder.

Over asbest valt veel te vertellen. Het is op zich een mooi product met heel goede eigenschappen. Helaas is er een zeer belangrijk nadeel aan. Op lange termijn is asbest kankerverwekkend.  Dit nadeel overschaduwt alle goede eigenschappen. Ik vind het voor iedereen van belang dat we weten waar asbest zich in onze omgeving bevindt en wat we er wel of niet zouden moeten mee doen.

De voorbije 10 jaar was ik werkzaam in de renovatiesector voor woningen. Veel asbesttoepassingen heb ik al in de praktijk gezien en ervaren.

Mijn werk via asbestinventarisatie geeft mij de kans om mensen uitgebreid te informeren over asbest en de toepassingen daarvan. Je kan nooit genoeg weten over deze materie. Tijdens het contact met klanten geef ik graag uitgebreid advies en informatie.

Met deze website wil ik potentiële klanten de kans bieden om eenvoudig en snel een afspraak voor een asbestkeuring vast te leggen. U kan makkelijk een afspraak maken bij het bestellen van een asbestkeuring. Elke week van maandag tot en met vrijdag zijn er telkens 4 tijdsloten voorzien waarin u uw afspraak kan vastleggen. De volgende tijdsloten zijn momenteel beschikbaar:

- Van 9u tot 11u;

- Van 12u tot 14u;

- Van 15u tot 17u;

- Van 19u tot 21u.

Soms moet het vaak snel gaan, denk maar aan een verkoop of dergelijke. Daarom voorziet de website in de mogelijkheid om een spoed asbestkeuring vast te leggen.  Tegen een kleine meerprijs krijgt u dan een prioritaire afspraak zodat de asbestkeuring zo snel mogelijk kan gebeuren en u het asbestattest heel snel in handen kan hebben.

Asbestinzicht.be is een Vlaams bedrijf gevestigd in Ramsel (Herselt) en is actief in heel Vlaanderen.