Spoed asbestkeuring voor winkelpand met of zonder woning tot 250m²
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spoed asbestkeuring voor winkelpand met of zonder woning tot 250m²

Een asbestkeuring voor dit soort gebouw is complex en op voorhand niet te voorspellen. Daarom vragen we u het onderstaande formulier in te vullen. Zo kunnen we nakijken wat er precies nodig is voor een asbestkeuring van een winkelpand met of zonder woning tot 250m².

Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt, nemen wij een opdrachtformulier mee. Dit moet verplicht worden ingevuld. Een voorbeeld van het OVAM opdrachtformulier kan u alvast hieronder vinden:

Download het voorbeeld opdrachtformulier


Wat is er inbegrepen in deze prijs voor een asbestkeuring?

U krijgt een prioritaire afspraak voor een zeer snelle asbestkeuring. Wij bellen u binnen de 24 uur op om de afspraak met u vast te leggen.

De asbestkeuring zelf.

De verplaatsingskosten indien het gebouw gelegen is in de provincies Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant. Indien het gebouw gelegen is in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan wordt er automatisch 50 EUR (incl. BTW) extra gerekend in de volgende stap van het bestelproces.

 3 staalnames die worden geanalyseerd in een laboratorium erkend door de FOD WASO (Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg). Het aantal stalen is nooit op voorhand te bepalen en is afhankelijk van de situatie ter plekke. Indien er meer stalen nodig zijn, zullen deze worden aangerekend aan € 25,00 (BTW excl.) per stuk.

Het asbestattest van OVAM, dat in PDF-formaat aan u wordt bezorgd en dat u kan raadplegen via de Woningpas. Wenst u liever een papieren versie van het asbestattest? Geen probleem!

OVAM-retributie van 50 EUR voor de aflevering van het attest.

25 EUR retributie voor de certificeringsinstelling.

Echte persoonlijke service met de nodige uitleg.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Betalingsmogelijkheden footer

BEL ONS BIJ TWIJFEL

Bent u niet zeker wat u dient te bestellen, contacteer ons telefonisch op 0499/ 821 353, wij helpen u graag verder bij uw bestelling.

Omschrijving
Datasheet
Een asbestattest in 9 eenvoudige stappen

U roept onze deskundige hulp in.

Na de boeking van de afspraak en de betaling van de voorschotfactuur, nemen wij persoonlijk telefonisch contact op met u.

 Wij gaan ter plaatse en vullen het opdrachtformulier in. Wij zijn 'gast' in uw woning.

 Wij maken een rondgang en nemen een staal of meerdere stalen zonder iets te beschadigen. We informeren u ook uitgebreid.

 Een door de FOD WASO (Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg) goedgekeurd labo analyseert de stalen.

 Wij stellen het asbestattest op en voegen het toe aan de databank van OVAM.

 Wij maken de definitieve factuur op en bezorgen deze aan u. Indien van toepassing, dient enkel het saldo nog betaald te worden.

Wij bezorgen u het asbestattest  met een woordje uitleg.

OVAM voegt het attest toe aan de Woningpas.