Spoed asbestkeuring voor verschillende appartementen in hetzelfde appartementsgebouw
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spoed asbestkeuring voor verschillende appartementen in hetzelfde appartementsgebouw

Een asbestkeuring voor dit soort gebouw is complex en op voorhand niet te voorspellen. Daarom vragen we u het onderstaande formulier in te vullen. Zo kunnen we nakijken wat er precies nodig is voor een asbestkeuring van verschillende appartementen in hetzelfde appartementsgebouw.

Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt, nemen wij een opdrachtformulier mee. Dit moet verplicht worden ingevuld. Een voorbeeld van het OVAM opdrachtformulier kan u alvast hieronder vinden:

Download het voorbeeld opdrachtformulier

Waarom staat er geen prijs bij deze asbestkeuring?

Bij het correct opstellen van een asbestattest voor dit soort specifieke gebouwen is enige voorzichtigheid op zijn plaats. Dit soort panden zijn zo divers van aard en oppervlakte dat niemand gebaat kan zijn bij een standaardprijs. Ook het voormalig of huidig gebruik van het gebouw heeft hierop zijn invloed. Een boerderij heeft bijvoorbeeld een beduidend andere kenmerken dan een industrieel pand of een appartementsblok. Enerzijds moet het attest goed zijn opgemaakt en anderzijds moet de prijs correct zijn zodat iedereen zich daar goed bij voelt. Er zal steeds op voorhand telefonisch contact opgenomen worden. Eventueel wordt een kort voorafgaand plaatsbezoek uitgevoerd om een goede inschatting te kunnen maken.

Het aantal staalnames op dergelijke projecten is op voorhand niet te voorspellen. De stalen worden dan best per stuk afgerekend (€ 25,00 excl. BTW).

Door te kiezen voor een spoedasbestkeuring bellen wij u binnen de 24u op voor het maken van een prioritaire afspraak waardoor u voorrang krijgt.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Betalingsmogelijkheden footer

BEL ONS BIJ TWIJFEL

Bent u niet zeker wat u dient te bestellen, contacteer ons telefonisch op 0499/ 821 353, wij helpen u graag verder bij uw bestelling.

Omschrijving
Datasheet
Een asbestattest in 9 eenvoudige stappen

U roept onze deskundige hulp in.

Na de boeking van de afspraak en de betaling van de voorschotfactuur, nemen wij persoonlijk telefonisch contact op met u.

 Wij gaan ter plaatse en vullen het opdrachtformulier in. Wij zijn 'gast' in uw woning.

 Wij maken een rondgang en nemen een staal of meerdere stalen zonder iets te beschadigen. We informeren u ook uitgebreid.

 Een door de FOD WASO (Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg) goedgekeurd labo analyseert de stalen.

 Wij stellen het asbestattest op en voegen het toe aan de databank van OVAM.

 Wij maken de definitieve factuur op en bezorgen deze aan u. Indien van toepassing, dient enkel het saldo nog betaald te worden.

Wij bezorgen u het asbestattest  met een woordje uitleg.

OVAM voegt het attest toe aan de Woningpas.